onsdag 30 juni 2010

Snart är det helt klart!

Det lyser både fräsch och luktar nymålat i gäststallet. I flera dagar har vi målat, skurat och städat. Snart är det helt klart. Ägaren till den första hästen som smutsar ner kommer få ställa sig och skura tills det ser bra ut igen. (Skojar, haha.)

Till helgen helgen då det tydligen ska bli rekordvarmt passar vi på att gräva på gräsbanan, pool-party är inte det som planeras utan det är vattengravarna som ska grävas. Nä nu ska jag ta och sova, det är uppstigning imorgon klockan 07.00 för att ge hästarna mat och sedan mocka. Efter frukosten blir det träning för Sylve!

Ett litet smakprov på färgen kanske är lite trevligt att få. Bilder på hur hela stallet ser ut kommer senare..





God natt.

// Moa Müntzing

lördag 5 juni 2010

SM GULD SM GULD!

Det blev en riktig omvändning i lag SM finalen på Strömsholm, men till slut var det vi i Jump Club som stod som segrare! Efter att vi ryckt upp oss från första omgången var vi laddade för att satsa på felfria rundor, det lyckades vi med vilket resulterade i SM GULD TILL JUMP CLUB!

En sådan härlig känsla, det är helt underbart och ingen utav oss kan nog vara lyckligare. Det har vart helt fantastiskt att få rida med dessa duktiga ryttare men framför allt har vi haft Lotta Björe och Sylve Söderstrand som ledare. De är så roligt att dem är så engagerade, vi är lyckligt lottade som har dem till ledare!

/ En stolt SM vinnare Amanda Landeblad

Påväg till SM finalen!

torsdag 3 juni 2010

Första dagen på Strömsholm avklarad!


Nu är första dagen med tävlingar på Strömsholm slut och visst vart det goda resultat. Alla hästarna har hoppat väldigt fint. Tessan och jag var dubbelnolla och blev 2a i 130 hoppningen, vilket känns väldigt bra inför lördag.


I morgon blir det ingen tävling för mig eftersom att jag faktiskt har åkt hem till Örebro för att ta studenten. Men som tur är har min älskade tränare Lotta Björe lovat att rida Tessan i morgon så att hon är riktigt fin tills på lördag. Men de andra ryttarna infrån Jump club ska självklart rida, så håll tummarna för dem!


/ Amanda Landeblad

onsdag 2 juni 2010

Äntligen framme på Strömsholm!

Dagen har gått ut på att rida och tvätta hästarna så att de blir fina inför tävlingen i morgon. Klockan 17.00 gick lastbilen mot Strömsholm och de var skönt att de för en gångs skull inte var så långt att åka...

I morgon är det framhoppningsklassen som väntar för oss lagekipage och man kan välja på att rida 1.20, 1.30 eller 1.40. Man väljer höjd beroende på vad man har för position i laget, det vill säga om du är JR, YR eller senior.

Håll tummarna för oss!

/ Amanda Landeblad