tisdag 19 april 2011

ikväll kommer familjen

sitter och drar mig för att laga mat..men jag måste, snart. idag kom papi till stallet och hon var helt blå, grön och gul runt ena ögat. Hon förklarade att hon hade suttit vid bakbenen på hästen för att göra rent hovarna och så hade en brons kommit o satt sig på hästens mage och så lyfte hästen upp bakbenet för att vifta bort bronsen men hennes huvud var i vägen så hoven hade träffat höger och och hennes näsa. blodet sprutade sa hon.. usch men nu är hon på benen iaf!

Idag red jag Istrione, Leilosa, Liscio och Tompa på förmiddagen. och vid 1 så åkte Emilio med Leilosa till ViaReggio för att tävla en 1.35 m. Det är nämligen ett jättestort polo evenemang där i helgen PÅ stranden. Men idag och imorn är det hopptävlingar på stranden. De fick iaf ett nedslag, var ju första tävlingen med henne plus att Emilio sa att eftersom det var på stranden så var ju underlaget ganska dåligt, trots att de försökt platta till det.

var ensam i stallet på eftermiddagen för Gabriel var ledig. så red Laius och sen Kapitol. Gav hö, puttsa, borsta, fixa osv. Var klar vid 19.

Nu måste jag laga mat, det blir carpaccio med ruccola och parmesan. Snabbt. Enkelt. Gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar