måndag 14 februari 2011

4 dagar kvar till tävling

Skrittade Kapitol på morgonen innan Emilio kom och tog över som vanligt och sen hoppade jag upp på Tompa. Fick hopplektion och det gick bra, han rev ett smalt räcke ordentligt, men det var ett bra nedslag, något som Tompa får ta på sig och får lära sig av.

Därefter stod Istrione på tur, men han kändes trött och seg så Emilio ville sitta upp för att känna på honom, och han tyckte detsamma, att han kändes trött och intresserad. E hoppade lite med honom vilket gick prima och dagarna innan tävlingen nu så får han mest ridas ut på. Red sedan Laius en kort stund för han har gått hårt de senaste dagarna. Till sist innan lunch så red jag Olea, Emilio satt på en annan polle och han sa bara att det såg super och very good ut så det va bra :)

Red Merenghé och Hialoubet själv på eftermiddagen för veterinären var här och titta igenom några pollar så att de är fräscha inför tävlingarna, så Emilio hade fullt upp med det.

som jag anade så ändrade E lite på banan. Från oxer är det nu 5 lite kort på en svag böjd båge och efter nästa räcke så är det 4 språng och sedan kombination med 2 språng.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar